OiSTER+

Tilmeld OiSTER+

OiSTER+ er en gratis fordelsklub for OiSTERs kunder, som giver adgang til fire store rabatportaler:

• Eventportalen giver dig adgang til nogle af de største oplevelser inden for kultur og events med unikke fordele og store rabatter.
  • Rabatportalen giver dig adgang til mere end 3.000 forskellige rabatter på bl.a. tøj, elektronik, ferier, sport og velvære.
  • Gavekortportalen giver dig adgang til vores populære gavekortpartnere som Matas, Zalando, Luksusgavekortet og mange flere.
  • Streamingportalen giver dig adgang til en række digitale streamingtjenester, som du kan prøve længere tid end normalt.

Tilmeld dig OiSTER+ her.

Har du spørgsmål til dit login til Rabatportalen, skal du kontakte LogBuy som administrerer portalen.