Log ind på Mit OiSTER

Som privatkunde skal du logge ind med MitID på Mit OiSTER. Du logger ind her, og du kan finde en guide til Mit OiSTER her.

Vi er flere abonnenter på samme OiSTER-profil – hvem kan logge ind?

På Mit OiSTER under Profil kan du se, hvilket navn din OiSTER-profil er registreret under. Det er kun vedkommende, der kan logge ind på Mit OiSTER.

Hvilket MitID skal jeg bruge til at logge ind på Mit OiSTER med?

Det er altid kun ejeren af OiSTER-profilen der kan logge ind på Mit OiSTER, og derfor er det vedkommendes MitID der skal benyttes. Husk at du altid kan se hvem der står som ejer af OiSTER-profilen under Profil.

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker en anden skal stå som ejer af mit abonnement?

Du kan lave en overdragelse til en anden person, hvis du ønsker at en anden skal stå som ejer af abonnementet/abonnementerne. Er der flere abonnementer på OiSTER-profilen, skal der laves én overdragelse pr. abonnement. Start en overdragelse her.

Hvordan logger erhvervskunder ind?

Som erhvervskunde logger du ind med dit brugernavn (mailadresse eller mobilnummer) og adgangskode.